Utazók mesélnek logó
Google Calendar link ikon Google Maps link ikon Facebook oldal link ikon

Vedd fel a naptáradba!

Keress előadásokat a térképen!

Értesülj az előadásokról a Facebookon!

JAN.23

18:00

Madeira, az álmok szigete

Hátizsákos utazás (Portugália)

kedvesek!

lesz itten egy esemény, hívhatnánk előadásnak, de aki ismer, tudja, hogy ez rémesen hivatalos lenne. hívhatnánk baráti hangulatú vetítésnek, mesének, élménybeszámolónak, képnézegetésnek, közönségtalálkozónak is, de végülis nem a cimke a lényeg.
ott lesztek (remélhetőleg csillog majd a szemetek), ott leszek (remélhetőleg nem remeg majd túlságosan a hangom), és ott lesz velünk virtuálisan az Atlanti-óceán egyik gyöngyszeme, Madeira szigete, a fényképeim és szalonképesebb élményeim formájában.

bár ez így is teljes lenne, az esemény fényét emelni fogja még némi Madeira bor (a Fill The Winebox csapatának iszonyú jófejségeképp), valami jólesően apró harapnivaló, amiről még nem tudom, mi lesz, úgyhogy mondjuk sejtelmesen, hogy meglepetés, illetve ha addig elkészülök vele, egy kis ajándék, amit hazavihettek majd és kiszögelhetitek a falatokra, hogy addig bámuljátok, amíg kedvet nem kaptok utánam jönni Madeirára.

figyelem! szubjektív élménybeszámoló várható, tehát a sziget természetföldrajzát most kihagyjuk, a történelemről sem fog sok szó esni, és a legjobb autókölcsönző számát sem tőlem fogjátok megtudni.
mesélek viszont arról, milyen érzés december közepén az óceánban fürödni, siklóernyővel repülve szájtátva bámulni a sziget kontúrját, a fáról szakítani az érett papaját a reggelihez, lyukas bakanccsal levadatúrát tenni és ezernyóccázon szürcsölni a kávét a felhők felett.

utolsó, baráti figyelmeztetés: kedvet fogtok kapni Madeirához. már most kezdjetek félretenni az utazásra :)

* a létszám a rendezvényterem mérete miatt limitált, kérlek, csak akkor jelezzétek vissza, hogy biztosan jöttök, ha biztosan jöttök, ez nagy segítség nekem a tervezéshez.
az esemény ingyenes, de kifelé menet, ha tetszett, amit láttatok, hallottatok és kóstoltatok, és volna kedvetek a szigetre költözésemet támogatni egy jelentéktelenül apró összeggel, lesz valahol egy doboz, "Repjegyre gyűjtök" vagy hasonló felirattal.

ha úgy érzitek, dobjatok be akár egy rövid üzenetet is, amit magammal vihetek majd az utamon, boldoggá tennétek vele.

izgatottan várlak benneteket!

Előadó(k): Egyed Melinda (mind-the-map.com)
Helyszín: KUBIK Közösségi Iroda, Budapest, Jászai Mari tér 5-6.
Belépés: ingyenes*
Időtartam: 2 óra

Vissza a listákhoz

Ajánld előadásodat!

Előadást tartasz a közeljövőben utazás témában?
Töltsd ki az alábbi adatlapot, hogy tudathassuk az emberekkel!

Előadás címe:

Előadó(k) neve(i):

Helyszín:

Dátum:

Időpont (tól-ig):

Rendezvény:

Érintet ország:

Utazás típusa:

Belépés:

Jegyvásárlás link:

FB esemény link:

Leírás:

Kép:

Kapcsolat email: