Utazók mesélnek logó
Google Calendar link ikon Google Maps link ikon Facebook oldal link ikon

Vedd fel a naptáradba!

Keress előadásokat a térképen!

Értesülj az előadásokról a Facebookon!

Archív

Aktív szabadidős tevékenységek a legszebb magyar borvidékeken

Különleges utazás (Magyarország)

Ez egy lejárt előadás, mely 2018. március 4. 14:30-kor volt látható!

Gerhát Ádám vagyok, aranyjelvényes természetjáró, túravezető.
Szabadidőmben olyan túrákat szervezek, amelyek a világ legszebb gyalogos ösvényein és túraútvonalain haladnak. A gyaloglás élményén túl a természeti és egykori történelmi csodák élményének tökéletes kombinációját megalkotva találom ki az útvonalakat. Barangolás virágokkal teli réteken, hófödte hegycsúcsok alatt és kristálytiszta hegyi patakok mellett! Lélegzetelállító panoráma mellett haladva mesés tájakon rendkívül látványos vízesésekkel fűszerezve végig varázslatos hangulatot és felemelő életérzést garantálva.

Idén a magyar borvidékekről és a legjobb kézműves borászatokról tartok előadást. Arról lesz szó, hogy miképpen lehet a minőségi borfogyasztást az aktív szabadidő eltöltésével kombinálni. Előadásomban a Mátrai és az Egri borvidék lesz fókuszban.

Immáron 3 éve szervezek bortúrákat kis hazánkban. A bortúra sorozat célja a magyar borvidékek, a kézműves borászatok, a minőségi borfogyasztás és a falusi turizmus népszerűsítése az aktív kikapcsolódással összekapcsolva. Jóleső módon szeretném kimozdítani az embereket a komfort zónájukból gasztronómiai élvezetekkel és utazásra inspiráló előadásokkal fűszerezve a teljes hétvége folyamán.

Az előző évben a gondosan kiválasztott túra útvonalakon felül már nagyot ugrottunk a borminőség terén és szakmailag nagyobb hangsúlyt fektettünk a legizgalmasabb kézműves borászatok kiválasztására. Jelentős különbség a múlthoz képest, hogy most már a kiválasztott, prémium minőséget kínáló borászathoz igazítjuk a szálláshelyek kiválasztását.
Olyan embereknek szól az üzenet, akik a szabadidejüket aktívan és minőségi módon szeretnék eltölteni.

KÜLDETÉS – Egy fénykép soha nem helyettesítheti az általad látottakat és átélt pillanatokat, szerencsére a világ legcsodálatosabb természeti jelenségei továbbra is csak gyalogosan közelíthetőek meg. A legszebb panorámával rendelkező vándorútjait és gyalogos ösvényeit járom hátizsákkal.

Olyan „élménycsomagot” szeretnék túráimon átnyújtani a természet és annak szépségei iránt fogékony embertársamnak, amely aktív pihenés mellett biztosít kellő feltöltődést a hazautazás utáni feladatokhoz, illetve a későbbiekben motivációként szolgál a természetbe való ismételt visszatérésre!

Az általam szervezett gyalogos zarándok utakon pedig azoknak az embereknek szeretnék segíteni, akik bár már régóta vágynak ezen útszakaszok megtételére, de egyedül nem elég bátrak elindulni. Segítségemmel és folyamatos személyes támogatásommal talán sokan mégis nekiindulnak, hogy ők is részesülhessenek az Út spirituális élményeiben és átélhessék annak misztikus erejét illetve „nehéz terheiktől megszabadulva” felszabadultabban élhessék tovább az életüket.

Célom, hogy még jóleső módon kimozdítsam az embereket a komfortzónájukból és évente legalább egy hétre a rohanó 21. század összes negatív hatását hátrahagyva megmutathassam számukra, amit én már láttam, átéltem és ezáltal megtapasztaltam, hogy ezek az élmények minden kincsnél többet érnek!
Remélem, hogy már az általam szerkesztett blog illetve a weboldal böngészése közben is boldogsághormonokat tudok felszabadítani az általam létrehozott tartalommal, de az igazi csoda az lenne, ha minél többen testközelből is átélhetnétek ezeknek a helyszíneknek a varázsát!

Weboldal: http://www.zarandokkaland.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/zarandokkaland

Előadó(k): Gerhát Ádám (zarandokkaland.hu)
Helyszín: Hungexpo A-pavilon, 1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Belépés: jegy a helyszínen
Időtartam: 1 óra
Rendezvény: 6. Járatlan Utakon Fesztivál

Vissza a listákhoz

TOP 10 ELŐADÓ*

1. Radics Tamás 39 előadás
2. Csonka Gábor 30 előadás
3. Suzy Kovács 23 előadás
4. Barna Béla 22 előadás
5. Harmincz Rita 21 előadás
6. Dr. Valiskó Gyöngyi 19 előadás
7. Csutka István 17 előadás
8. Kalcakosz Tamás 17 előadás
9. Vadász Zsolt 17 előadás
10. Harkányi Árpád 15 előadás

TOP 5 ORSZÁG*

1. Spanyolország 48 előadás
2. Egyesült Államok 37 előadás
3. Indonézia 35 előadás
4. Kína 25 előadás
5. Oroszország 23 előadás

TOP 5 UTAZÁS TÍPUS*

1. Hátizsákos 270 előadás
2. Ismeretterjesztő 241 előadás
3. Turisztikai 232 előadás
4. Autós 85 előadás
5. Különleges 80 előadás

TOP 5 ELŐADÁS HELYSZÍN*

1. Fáklya Klub 118 előadás
2. Hungexpo 106 előadás
3. EKMK Forrás Gyermek és Ifjusági Ház 59 előadás
4. Incognito Club 45 előadás
5. Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum 24 előadás

* a listák az előadások száma alapján készülnek, és automatikusan frissülnek, ahogy új előadás kerül be a rendszerbe.