Utazók mesélnek logó
Google Calendar link ikon Google Maps link ikon Facebook oldal link ikon

Vedd fel a naptáradba!

Keress előadásokat a térképen!

Értesülj az előadásokról a Facebookon!

MÁJ.29

18:30

Hátizsákkal a Tűzföldig

Hátizsákos utazás

Több mint 3 hónap nomádkodás és abszolút terv nélküli bolyongás története a világ egyik legdrágább, legszebb és legvadregényesebb részén.

***Az esemény regisztrációhoz kötött, infó lejjebb.***

Volt sok stoppolás, sátrazás, könnyfakasztóan gyönyörű tájak éjjel és nappal, valamint amire nem is gondoltam volna a világ legfantasztikusabb embereivel is itt találkoztam.

Az Andokból indulva először Patagónia argentin oldalán utaztam délnek teljesen Ushuaiáig, ami a világ legdélebbi települése. Innen már szinte át lehet integetni a pingvineknek az Antarktiszra. Itt napokig próbáltam lestoppolni egy hajót az Antarktiszra, ez most nem jött össze. Majd legközelebb. Utamat innen északi irányba vettem és chilei oldalon jártam be Patagóniát. Bejártam Patagónia szinte összes bejárható részét, hiszen nagy része (hála a nagy védettségnek) nem járható be, érezni is lehet ezt, hiszen millió hektárnyi vad terület veszi körbe az embert mindenhol. Éjszaka pedig az égbolt egyszerűen csak egy hatalmas tejút, lélegzetelállító ilyen gyönyörűség alatt elszenderedni.

Gyere el meló után, dőlj hátra és élvezd ahogy együtt körbejárjuk Patagóniát.

Lesz sok képem megannyi sztorival, valamint azt is megtudhatjátok hogyan is lehet bejárni ezt a vidéket olcsón. Szeretném közelebb hozni mindenki szemében a világ ezen részét.

Kérlek hozz magaddal 1500 Ft-ot, amivel hozzájárulsz az est költségeihez. Hely befogadóképessége miatt helyek korlátozott számban vannak, így kérlek küldj egy e-mailt Vadregényes Patagónia tárggyal és nevetekkel a femaleyeti@gmail.com-ra.

Szeretettel várok Mindenkit:)

Üdv.
Female Yeti

Előadó(k): Suzy Kovács (femaleyeti.com)
Helyszín: Ellátóház, 1074 Budapest, Dob utca 19.
Belépés: jegy a helyszínen
Időtartam: 1,5 óra

Vissza a listákhoz

Ajánld előadásodat!

Előadást tartasz a közeljövőben utazás témában?
Töltsd ki az alábbi adatlapot, hogy tudathassuk az emberekkel!

Előadás címe:

Előadó(k) neve(i):

Helyszín:

Dátum:

Időpont (tól-ig):

Rendezvény:

Érintet ország:

Utazás típusa:

Belépés:

Jegyvásárlás link:

FB esemény link:

Leírás:

Kép:

Kapcsolat email: