Utazók mesélnek logó
Google Calendar link ikon Google Maps link ikon Facebook oldal link ikon

Vedd fel a naptáradba!

Keress előadásokat a térképen!

Értesülj az előadásokról a Facebookon!

Szentpéterváron innen - Moszkván túl

FEB.07

18:00

RUS

Felhasználási és adatbeküldési feltételek

Célok

Az Utazók mesélnek oldal azért jött létre, hogy az előadásokat, élménybeszámolókat tartó utazók és az érdeklődők könnyebben egymásra találjanak. Ennek a célnak alárendelve négy felületet alakítottunk ki:
- az Utazók mesélnek weboldalt
- az Utazók mesélnek publikus Google térképet
- az Utazók mesélnek Facebook oldal

Az Utazók mesélnek weboldalon megtalálhatók a közeljövőben tartandó előadások adatai, listaszerűen és kiemelve, illetve a honlapon van lehetőségük az előadóknak felvinni a jövőbeni előadásaikat. A weboldal mobil platformokon is használható.

Az Utazók mesélnek térkép egy hely alapú előadás keresést tesz lehetővé, hiszen itt az előadásoknak helyszínt biztosító intézményekhez visszük fel az előadások adatait, mégpedig egyedi ikonokkal, amelyeken olvasható az előadás időpontja. A térképen csak azok a jövőbeli előadások láthatók, amelyek helyszíne ismert. A lejárt előadások törlésre kerülnek. A térkép megtalálható beágyazva a weboldalba, de önállóan is megynyitható, és elmenthető a kedvencek közé.

Az Utazók mesélnek Facebook oldalon a rendszerbe felvitt előadásokat osztjuk meg, így az oldal követői itt is értesülhetnek a közeljövő előadásairól.

Milyen előadásokat jelenítünk meg a fenti felületeken?

Az Utazók mesélnek felületeken utazással, túrázással és ezekhez kapcsolódó témakörökben tartandó nyilvános előadásokat jelenítünk meg. A lejjebb részletezett formai és adatokra vonatkozó kérelmek figyelembevételén túl a szerkesztő fenntartja a döntés jogát arra vonatkozólag, hogy egy ajánlott előadást megosszon-e a rendszerben vagy sem.

Amennyiben az előadás része egy több előadásból álló rendezvénynek, úgy a rendezvény neve megadható a megfelelő mezőben. Ilyen esetekben a gazda rendezvény önállóan nem, csak az előadások kerülnek be a rendszerbe.

Előadás ajánlása

Az előadás ajánlásnak az előadótól, vagy az előadás szervezőjétől kell érkeznie, hiszen ők rendelkeznek az ajánláshoz szükséges információkkal az előadásra és annak tartalmára vonatkozólag. Az ajánló adatlapon bekért adatok a következők:

Előadás címe - Legfeljebb 60 karakter hosszú lehet!
Előadó(k) neve(i) - Kérjük felsorolni őket.
Weboldal, blog - Megadható saját weboldal, blog neve, ha úgy ismertebb(ek) az előadó(k).
instagram.com/ - Előadóinkat követjük az Instagramon, és előadásaikat saját fotóikkal promózzuk ugyanott. A kép kiválasztását lehet segíteni a #utazokfotoznak hashtag használatával.
Helyszín - Az előadást befogadó intézmény neve és címe szükséges.
Dátum - Az előadás dátuma év-hónap-nap formátumban.
Időpont - Az előadás kezdő és (várható, tervezett) vége időpontja óra:perc formátumban
Rendezvény - Amennyiben az előadásra egy rendezvény keretén belül kerül sor, itt megadható a gazda rendezvény neve.
Érintet ország - Mely országról szól az előadás, ha ez az opció alkalmazható.
Utazás típusa - Milyen típusú utazásról szól az előadás. Az opciós lista igény esetén bővíthető.
Belépés - Hogyan juthatnak be a hallgatók? Ha az előadásra egy fizetős rendezvény keretén kerül sor, egy sor további előadással együtt, az előadást akkor is fizetősnek kell megjelölni. Ha az ingyenes belépés feltételhez között (például regisztráció), akkor a csillagos ingyenes opciót kell választani, és a leírásban megmagyarázni a csillagot.
Jegyvásárlás link - Amennyiben a belépőjegy online megvásárolható, itt célszerű megadni a linket.
Facebook esemény link - Amennyiben az előadás rendelkezik Facebook eseménnyel, itt megadható annak a linkje. Ha az előadás része egy rendezvénynek, a rendezvény Facebook esemény linkje is megadható.
Leírás - Pár mondatban le lehet írni miről szól az előadás. Ne legyen túl hosszú, hogy elunják olvasni, de legyen informatív. Megléte fontos, mert ez az infó fog szerepelni a kereső találati listájában, és a Facebook megosztásban is, továbbá megléte az egyik feltétele az előadás kiemelhetőségének.
Kép - Az előadás témájára jellemző fotó. Amennyiben magad vágnád ki 800x400 pixel a mérete. Más méretű és arányú fotókat a rendszer kivág és átméretez. A fotó nem tartalmazhat utólag rászerkesztett feliratokat, de nem fogadjuk el az esemény plakátját sem fotóként. Kép feltöltése erősen ajánlott, hiszen az előadás oldalán ez szerepel a fejlécben, illetve a kiemelt ajánlatként való megjelenítésnek is feltétele.
Kapcsolat email - Egy email cím, ahol szükség esetén felvehetjük a kapcsolatot az esemény előadójával, rendezőjével. Az email címet biztonságosan tároljuk, és kérés esetén töröljük.

A beérkezett ajánlásokat átnézzük, szükség esetén kiegészítjük, és azt követően tesszük elérhetővé az oldalon, naptárban, térképen.

Kiemelés, megosztás

Az Utazók mesélnek weboldal főoldalán négy előadás kerül kiemelésre. Az itt megjelenő négy előadás a kiemelésre alkalmas előadások halmazából véletlenszerűen kerül kiválasztásra. A kiemelés feltételei az alábbiak:
- A feljebb leírtaknak megfelelő fénykép megléte.
- Legalább 2-3 mondatos leírás megléte.
- Pontos jegyinformáció Az ingyenes előadások elsőbséget élveznek.

Egy előadás az Utazók mesélnek Facebook oldalán csak akkor kerül megosztásra, ha rendelkezik az előírtaknak megfelelő fotóval.

Nyilatkozat

Az előadás ajánlója nyilatkozik, hogy az általa megadott adatok megfelelnek a valóságnak, valamint a feltöltött fotó saját mű, vagy annak publikálási jogaival rendelkezik, és engedélyezi, hogy a kép megjelenjen az Utazók mesélnek weboldalon, illetve a Google Térkép bejegyésben.
Tudomásul veszi, hogy az általa megadott adatokkal kapcsolatos esetleges reklamációkat a megadott email címre továbbítjuk, illetve fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a reklamációk vagy téves információk jellegétől függően az előadót hosszabb-rövidebb időre kizárjuk az Utazók mesélnek rendszerből.

Kapcsolat

Az Utazók mesélnek három felületével kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat, az előadásokkal kapcsolatos megjegyzéseket az alábbi e-mail címre várjuk:

utazokmeselnek@gmail.com

Ajánld előadásodat!

Előadást tartasz a közeljövőben utazás témában?
Töltsd ki az alábbi adatlapot, hogy tudathassuk az emberekkel!

Előadás címe:

Előadó(k) neve(i):

Weboldal, blog:

instagram.com/

Helyszín:

Dátum:

Időpont (tól-ig):

Rendezvény:

Érintet ország:

Utazás típusa:

Belépés:

Jegyvásárlás link:

FB esemény link:

Leírás:

Kép:

Kapcsolat email: